A dalmát konyha az élelmiszerek választását és elkészítését illetően kielégít minden, az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozással kapcsolatos nutricista követelményt és orvosi javaslatot.
Spanyol konyha
Ahhoz, hogy megismerhessük a spanyolok konyháját talán egy egész élet is kevés lenne, mert Spanyolországban nem beszélhetünk egységes konyhaművészetről.
Portugál konyha
Az ország Európa egyik legrégibb nemzeti állama. A Portugálok büszkék nemzeti kultúrájukra és nemzeti ételeikre. Finom boraik történelme jóval korábbi időkre nyúlik vissza. A rómaiak Kr. E. 216–ban jutottak el erre a vidékre és kezdték el termeszteni a szőlőt.
Görög konyha
Az előételeket és a salátákat friss kenyérszeletekkel tálalják. Népszerű a reszelt fokhagymával, uborkával kevert joghurt (tzatziki) és a szintén fokhagymás padlizsánkrém (melitzano).
Thai konyha
A thaiföldi konyha a világ egyik leggazdagabb és legváltozatosabb konyhája. Megtalálhatók benne a kínai és az indiai konyha elemei is, ezek egészen tökélyre fejlesztették. A thaiföldiek egyszerre kis adagokat fogyasztanak, de viszonylag gyakran étkeznek. Különösen kedvelik a csípős ételeket.
Kínai konyha
A kínai konyha méltán világhírű, a legízletesebb specialitások azonban kizárólag éttermekben és szállodákban kaphatók, a hétköznapi étkezésben a híres kínai ételek nem szerepelnek.
4 különböző tájjellegű ételkészítési mód figyelhető meg az országban.
Profhilo vagy Skinbooster kezelés?
Az esztétikai orvoslásban egyre több olyan kezelés vált elérhetővé, amely a bőr fiatalosságának megőrzését, valamint az öregedés első jeleinek mérséklését célozza.
Egyiptomi konyha
Az egyiptomiak szeretik a finom ételeket, és nagyon sok specialitásuk van.
Krumplis tészta
A krumplis tészta közkedvelt magyar ételek alapja, mint pl. a nudli vagy a szilvásgombóc. Nincs gyerek, aki nem szereti.
Sárgaborsó főzelék
A sárgaborsó főzelék a magyar konyha régi, egyszerű, tápláló ételei közé tartozik. A sárgaborsó (másnéven felesborsó) melegítő étel, így inkább fogyasztják a hideg időszakokban, mint nyáron.
Zabpalacsinta
A zabpalacsintát hasonlóan készítjük, mint a rendes palacsintát, csak az egészségesebb összetevők miatt, módosulnak az összetevőarányok.
Palacsinta
A palacsinta egy egyszerű és kedvelt étel, amelyet világszerte különböző változatokban készítenek.